Florence Buitenplafonds

De Florence buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken, veranda’s, carports of overkappingen. De stijlvolle panelen geven een hoogwaardige uitstraling aan iedere ruimte, zonder dat ze opvallen. De panelen van Florence bieden de luxe van een plafond waarin alles netjes is weggewerkt, met een blijvend mooie uitstraling, jaar na jaar. Dat geeft een comfortabel gevoel!

Toepassingen:

 1. Veranda's
  Strak en modern, maar tegelijk huiselijk en gezellig: de buitenplafonds van Florence verfraaien iedere veranda. Inbouwspotjes zorgen voor licht en een warme uitstraling. Door de extra brede panelen en de subtiele groef ontstaat een bijzonder stijlvol aanzicht.

 2. Carports
  Moderne en strakke carports zijn helemaal van deze tijd. Hoogwaardige afwerking is hierbij van groot belang. Florence sluit perfect aan bij deze belangrijke eis. Ook de afwerking van een lichtkoepel, of de aansluiting op een dakrand is met Florence geen enkel probleem.

 3. Dakoverstekken
  De Florence-buitenplafonds zijn bij uitstek geschikt voor het bekleden van overstekken. Een combinatie met een onderhoudsarme dakrand (bijvoorbeeld Keralit) garandeert jarenlange kleurvastheid en een consistente uitstraling.

 4. Overkappingen
  Steeds meer Nederlandse tuinen zijn voorzien van overkappingen. Florence kan hierin perfect toegepast worden. Door bestaande balken weg te werken, zal een luxe ruimtelijke overkapping ontstaan. Florence-panelen zijn verkrijgbaar in lengtes van 6 meter. Hierdoor kunnen hele panelen gebruikt worden en zijn overbodige naden verleden tijd.

 

Specificaties:

Werkende breedte 250 mm
Dikte 16,5 mm
Lengte 450, 600 cm
Bevestigingsafstand 30 cm h.o.h.
Gewicht 3,2 kg/m²
Uitzettingscoëfficiënt 0,08 mm/m/C
Kleuren 3
Garantie 10 jaar
Florence Buitenplafonds
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »