Afhalen, verzenden en retourneren

Leveren
Wij leveren in heel Nederland. Ook op de Waddeneilanden kunnen wij leveren, maar neemt u hiervoor eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Wij rekenen € 65,- bezorgkosten. Bestellingen vanaf € 700,- worden gratis bezorgd.

Afhalen Bunschoten
U kunt uw bestelling alleen in overleg afhalen in Bunschoten op het volgende adres:

Amersfoortseweg 30-25
3751 LK Bunschoten-Spakenburg

Afhalen Dedemsvaart
U kunt uw bestelling afhalen in Dedemsvaart op het volgende adres:

Archimedesstraat 5
7701 SG Dedemsvaart

Bestellen voor:     Afhalen vanaf:
08:15 uur               10:15 uur
10:45 uur               13:30 uur
13:15 uur               15:15 uur
15:15 uur               08:00 uur volgende werkdag

Openingstijden afhaal magazijn:
08:00-12:30 uur en 13:30-17:00 uur

Verpakkingskosten
Een aantal artikelen op onze website zijn verpakt per 2, 4 of 5 stuks. U kunt de artikelen wel per stuk bestellen, echter worden hiervoor wel verpakkingskosten voor gerekend. De verpakkingskosten worden automatisch toegevoegd aan uw winkelwagen. Verpakkingskosten zijn € 20,00 voor het uitpakken en opnieuw verpakken van de artikelen.

Keralit Sponningdeel 143mm verpakt per 4 stuks
Keralit Sponningdeel 190mm verpakt per 2 stuks
Keralit Potdeksel 177mm verpakt per 2 stuks
Keralit Dakrandpanelen verpakt per 2 stuks
Unipanel bouwpanelen verpakt per 2 stuks (behalve 2420,2425 (580cm) en 2430 (290cm))
Florence binnenplafond panelen verpakt per 5 stuks
Florence buitenplafond panelen verpakt per 5 stuks

Wanneer u niet tevreden bent met één van de geleverde producten neemt u dan contact op met onze klantenservice en leest u de informatie op deze pagina zorgvuldig.

Retourvoorwaarden
Als consument kunt u binnen veertien (14) dagen na ontvangst van het product zonder opgaaf van redenen gebruik maken van het herroepingsrecht. U dient altijd eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Bij bepaalde goederen kan om diverse redenen het herroepingsrecht worden uitgesloten. Producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking nog verzegeld is. Alleen wanneer het product, de beschermfolie en de verpakking in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren, kan er na telefonisch overleg met ons aanspraak gemaakt worden op het herroepingsrecht.

Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending. In geval van ontbinding is de consument verplicht het ontvangen product binnen 14 dagen na de ontbinding aan Paneltrading B.V. terug te zenden in de staat waarin het product is ontvangen. De kosten voor het terugzenden van het product zijn voor rekening van de consument.

Indien de consument van het herroepingsrecht zoals vermeld in het vorige lid gebruik heeft gemaakt, dan draagt Paneltrading B.V. binnen veertien dagen zorg voor terugbetaling van het door de consument aan Paneltrading B.V. betaalde bedrag, middels een bankoverschrijving, mits de retourzending in goede staat is ontvangen. Paneltrading B.V. is niet aansprakelijk voor enige schade -diefstal of verlies daaronder begrepen- die bij terugzending aan de verpakking of het product ontstaat. Indien het product niet conform de voorwaarden is ontvangen dan wordt het aankoopbedrag niet gerestitueerd. Het product blijft eigendom van consument welke verplicht is haar eigendom binnen twee weken af te halen. Op verzoek kan het product ook worden teruggestuurd.

Het ruilen van producten die duidelijk van persoonlijke aard zijn is niet mogelijk. Het ruilen van producten die uitsluitend op verzoek van consument door Paneltrading B.V. voor consument worden besteld of verwaardigd of tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de afnemer is niet mogelijk.

Binnen 14 dagen gebrek melden
De consument is verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te (doen) inspecteren. Klachten van koper, die betrekking hebben op gebreken aan het product of de levering, die uiterlijk waarneembaar zijn, moeten door de koper binnen 14 dagen na levering, aan Paneltrading B.V. ter kennisgeving worden gebracht.

Kosten retourzendingen
Eventueel betaalde bedragen worden uiterlijk binnen 14 dagen na retour ontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor rekening van de consument.

Ingeval van retouren zijn wij genoodzaakt om hiervoor een bedrag in rekening te brengen (voor verwerkingskosten, transportkosten en / of administratiekosten) van tenminste 10% van het oorspronkelijke factuurbedrag of tenminste 20% van de prijzen van de betreffende artikelen plus € 65,- transportkosten.

Retourzending:
Neem hiervoor contact op met Paneltrading B.V.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »