Keralit® Dakrandpanelen

Ze vallen eigenlijk vaak niet op tot er iets mee aan de hand is: mooie, verzorgde dakrandpanelen zijn essentieel voor de uitstraling van uw woning. Bij 123panelen.nl vindt u de perfecte dakrandpanelen die bij uw stijl passen die bovendien maar weinig onderhoud nodig hebben! We hebben vier verschillende soorten panelen, van 200mm, 250mm, 300mm en 350mm; behalve de afmeting zijn deze producten vergelijkbaar. Bovendien hebben we een ruime variatie aan kleuren waaruit u kunt kiezen. Kortom: met de dakrandpanelen van 123panelen.nl krijgt uw huis gegarandeerd een prachtig afgewerkt en netjes aanzicht.

Meerwaarde van Keralit dakrandpanelen

Bij 123panelen.nl weten we dat schone en mooi afgewerkte dakranden een must zijn voor de uitstraling van een huis, maar ook dat ze door hun positie op grote hoogte lastig te bereiken zijn voor onderhoud. Wij hebben de oplossing: met onze kunststof Keralit dakrandpanelelen worden uw dakranden continu beschermd tegen invloeden van buitenaf. Ze zijn bijvoorbeeld bestand tegen extreme kou en vochtig weer, zodat ze niet krom zullen trekken of gaan rotten. Daarnaast zijn ze door de UV-bestendige laag ook bestand tegen felle zon: de dakrandpanelen behouden dus jarenlang hun mooie kleur en u hoeft ze niet opnieuw te schilderen!

Wat onze dakrandpanelen nog aantrekkelijker maakt, is hun montagemak. Het monteren van Keralit dakrandpanelen is niet onnodig ingewikkeld, maar juist eenvoudig en effectief gemaakt zodat u dit zelf zou kunnen uitvoeren. Bovendien zijn ze op een onzichtbare manier te bevestigen: geen zichtbare schroefjes, boorgaten, of lelijke naden, maar een gladde, afgewerkte dakrand die uw woning een stijlvolle en strakke uitstraling geeft! Onze dakrandpanelen zijn hierdoor geschikt voor zowel oudere, renovatie toepassingen als nieuwbouwhuizen. Voor een montage stappenplan kunt u terecht op onze website www.123panelen.nl.  

De Keralit dakrandpanelen zijn verkrijgbaar in 15 prachtige kleuren, dus er zal zeker één bijzitten die bij uw woning past! Net als bij onze Keralit sponningsdelen hebben deze kleuren een mooie en subtiel-uitziende houtnerf erin verwerkt, wat uw dakranden een authentieke geschilderd hout-look geeft. Om er zeker van te zijn dat u de passende kleur bij uw huis kiest, kunt u via onze website kleurmonsters aanvragen. Deze krijgt u snel bezorgd en kunt u in alle rust bekijken om de voor u juiste keuze te maken!

Waarom 123panelen.nl?

Bij onze webshop vindt u alle Keralit gevel- en dakrandmaterialen die u zoekt, die u eenvoudig kunt bestellen en snel geleverd krijgt. Bij 123panelen.nl hebben we al ruim 15 jaar ervaring met Keralit producten en zo kunnen we u vakkundig advies op maat geven. Voor al uw vragen over onze gevelbekleding en dakrandpanelen of voor vrijblijvend advies kunt u terecht op onze website of kunt u contact opnemen via [email protected]. In onze webshop vindt u alleen échte Keralit producten (geen namaak!) van hoogwaardige kwaliteit en met tien jaar garantie. Als klap op de vuurpijl zijn wij bovendien het voordeligst in de Keralit-branche!

 

 

Specificaties

Breedte

200, 250, 300, en 350mm

Lengte

600cm

Dikte

10mm

Toepassing

Geschikt voor dakranden met en zonder overstek

Kleuren

17

 

Keralit® Dakrandpanelen
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »