Keralit® Potdeksel 177 mm

Naast de sponningdeel modellen is er het model Keralit potdeksel 177mm. Bij het potdeksel model overlappen de brede panelen elkaar een klein stukje waardoor er schaduw en dieptewerking ontstaat. Daarnaast kunnen ze door deze overlapping blind geschroefd worden en bevestigd worden zonder dat dit zichtbaar is. Functionaliteit werkt hier duidelijk naadloos samen met fraaiheid. Met de potdeksel lijkt uw huis minder strak dan met de sponningdeel modellen, maar krijgt uw huis een elegante en smaakvolle uitstraling.

Pluspunten

De Keralit potdeksel gevelbekleding heeft zeker veel pluspunten. Ten eerste is het onderhoudsarm door het materiaal waarvan het is gemaakt. Het kunststof is ontzettend sterk en bestand tegen invloed van het weer. Zowel extreme kou als warmte zal het materiaal niet doen krimpen of uitzetten, waardoor er geen scheuren of ruimtes ontstaan. Daarnaast zal er door de aard van de kunststof ook geen verrotting of schimmel ontstaan. Bovendien heeft ook het potdeksel model de UV-bestendige laag waardoor langdurig zonlicht de gevelbekleding niet zal doen verkleuren. Er zijn dus geen bijkomende reparatie- of schilderkosten!

Het potdeksel model is verkrijgbaar in vijftien verschillende kleuren, dus er zal zeker een geschikte kleur voor uw gevel bijzitten. We hebben kleuren met een lichte glans en een houtnerf-look alsmede kleuren met een effen matte kwaliteit: twee zeer onderscheidende kleurtypes, voor ieder wat wils! Omdat de kleur en de uitstraling van uw huis ontzettend persoonlijk is, is het belangrijk voor ons dat u zeker weet dat u de perfecte kleur heeft gekozen. U kunt via www.123panelen.nl kleurenmonsters bestellen met de beschikbare kleuren voor het potdeksel model. Deze kleuren kunt u thuis vrijblijvend bewonderen en geeft u voldoende tijd en opties om na te denken en de passende kleur naar uw smaak uit te kiezen.

Goede kwaliteit en zeer voordelig!

Bij 123panelen.nl kunt u terecht voor de mooiste Keralit gevelbekleding die u zeer eenvoudig in onze webshop kunt bestellen. Wij bieden u de scherpste prijzen en garanderen dat we alleen de échte Keralit materialen verkopen. Wij hebben al ruim vijftien jaar ervaring met Keralit gevelbekleding en kunnen u zeer deskundig (vrijblijvend) advies en informatie geven en al uw vragen over sponningdelen, potdeksels en dakrandpanelen beantwoorden. Wij bieden u uitstekende kwaliteit en tien jaar garantie op al onze producten.  

 

 

Specificaties

Hieronder een tabel met alle potdeksel specificaties voor u op een rijtje:

Potdeksel 177 mm

Breedte

177mm

Dikte

17mm

Lengte gevelpaneel

600cm

Montage-opties

Horizontaal

Kleuren

22

 

Keralit® Potdeksel 177 mm
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »