Keralit® Sponningdeel 190 mm

Bij 123panelen.nl heeft u de keus uit verschillende modellen van gevelbekleding in tientallen verschillende kleuren. U kunt kiezen tussen onder andere sponningdeel 143mm en 190mm die allebei zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kunnen worden. Daarnaast hebt u keus uit talloze kleuren en de panelen zijn zelfs beschikbaar in houtstructuur. Met andere woorden: bij 123panelen.nl hebben we gegarandeerd de gevelbekleding die bij u past!

Het model met een sponningdeel van 190mm, dus een slagje groter dan die van 143 mm, heeft een zeer modern-ogende look door de brede, strakke lijnen. Dit type staat vooral erg mooi bij nieuwbouwhuizen en wordt ook steeds populairder. Met deze gevelbekleding krijgt uw huis een stijlvol en trendy aanzien!

Voordelen

  • Weinig onderhoud!

Doordat de Keralit gevelbekleding van supersterk materiaal is gemaakt, zal dit niet kromtrekken zoals gewoon hout. Daarnaast zijn ze voorzien van een UV-bestendige laag, waardoor uw gevel niet zal verkleuren en opnieuw verven dus niet nodig is. Naast dat alle producten van Keralit gemaakt zijn van duurzame materialen, heeft het feit dat u niet meer opnieuw hoeft te schilderen ook een positief effect op het milieu.

  • Bestand tegen extreme weersomstandigheden!

Zoals hierboven gezegd zal de kleur van uw gevel niet veranderen door de felle zon. Daarnaast hebben heftige regenval of sneeuw ook geen effect op uw gevel: door de aard van het materiaal kan er geen schimmel ontstaan en zal uw gevel ook niet gaan rotten. Uw mooie gevel blijft prachtig en de kleur zal blijven zoals u die oorspronkelijk uitgekozen heeft.

  • Lange levensduur gepaard met lange garantie!

Bij 123panelen.nl hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met gevelbekleding van Keralit, waardoor we u met zekerheid de zeer lange levensduur van de producten kunnen garanderen en is 10 jaar garantie standaard bij Keralit. Bij ons vindt u de goedkoopste Keralit gevelbekleding en geen namaak producten.

Aanvragen kleurmonsters

Omdat de kleur van uw gevel de uitstraling van uw gehele woning kan veranderen, vinden wij bij 123panelen.nl het belangrijk dat u er zeker van bent dat u de gewenste kleur kiest. Via onze website kunt u kleurmonsters aanvragen. U krijgt een waaier met alle beschikbare kleuren thuis gestuurd, zodat u de perfecte kleur voor uw woning kunt kiezen! 

 

Specificaties


Sponningdeel 190 mm

Breedte

190mm

Dikte

17mm

Lengte gevelpaneel

600cm

Montage-opties

Horizontaal en verticaal

Kleuren

22

Keralit® Sponningdeel 190 mm
Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »