Lignodur Stone

Lees meer

Vensterbank 30 cm - Matzwart

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Matzwart hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Matzwart

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Matzwart met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Blauwsteen

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Blauwsteen met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Blauwsteen

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Blauwsteen hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Wit

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Wit met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Wit

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Wit
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Matzwart

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Matzwart
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Beton grijs

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Beton grijs met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Crème

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Crème
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Crème

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Crème met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Travertin

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Travertin met de facet geslepen rand in combinatie met steen- en unikleuren zorgen voor een exclusieve uitstraling.
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Travertin

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Travertin hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Vensterbank 25 cm - Beton lichtgrijs

Lignodur Stone vensterbank 25 cm - Beton lichtgrijs hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Blauwsteen

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Blauwsteen
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Beton lichtgrijs

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Beton lichtgrijs hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Beton grijs

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Beton grijs hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Beton grijs

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Beton grijs
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Wit

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Wit hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Beton lichtgrijs

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Beton lichtgrijs
Vergelijk

Eindkap 30 cm - Travertin

Lignodur Stone Eindkap 30 cm - Travertin
Vergelijk

Vensterbank 30 cm - Crème

Lignodur Stone vensterbank 30 cm - Crème hebben een facet geslepen rand en zijn verkrijgbaar in realistische steen- en unikleuren.
Vergelijk

Incl. btw
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »